Nieuws

  • Gemeente gaat door met aanpak voor gezonde leefstijl

    De gemeente Zwartewaterland wil een gezonde leefstijl van onze inwoners blijven stimuleren. Daarom wordt het contract verlengd met JOGG, de landelijke organisatie die zich inzet voor de gezondheid van jongeren. “Bij alles wat we doen stellen we straks de vraag: wat betekent dit voor de gezondheid van onze jeugd?”, zegt wethouder Gerrit Knol.

  • Online bijeenkomst: Naar energieneutraal met isolatie

    Om uw woning energieneutraal of energiepositief te maken start u met isoleren. Zo verbetert u de schil van de woning waardoor u energiezuinig kunt verwarmen met lage temperatuurverwarming. In de online bijeenkomst op 12 april vertellen we u graag in één uur het belangrijkste over isolatie.

  • Gratis voorstelling voor sportverenigingen in Zwartewaterland

    De gemeente Zwartewaterland wil inzetten op een positief sportklimaat. Daarom krijgen sportverenigingen in Zwartewaterland de mogelijkheid om gratis kaarten te bestellen voor de humoristische theatervoorstelling 'Dat schiet lekker op zo!'. De voorstelling is op woensdag 20 april van 19.30 tot 20.45 uur in d'Overtoom in Genemuiden.

  • Op zoek naar werk? Kom kennismaken!

    Inwoners van Zwartewaterland die werk zoeken kunnen op vijf plekken in de regio speeddaten met werkgevers. “Zo ontdek je snel of een sector of bedrijf bij je past”, zegt wethouder Gerrit Knol. “En misschien loop je wel naar buiten met een contract voor een nieuwe droombaan.”

  • Laatste vergadering oude raad en vergadering installatie nieuwe raadsleden

    Op maandag 28 maart vindt de laatste vergadering van de oude gemeenteraad plaats. Op woensdag 30 maart worden de nieuwe raadsleden geïnstalleerd. U bent van harte welkom om bij deze vergaderingen aanwezig te zijn. De stukken voor deze bijzondere raadsvergaderingen zijn digitaal beschikbaar.