Nieuws

  • Brug aan de Dr. H.A.W. van der Vechtlaan tijdelijk afgesloten

    Door onderhoud is de brug aan de Dr. H.A.W. van der Vechtlaan in Hasselt volgende week op 3 dagen afgesloten tussen 07.00 en 16.00 uur. De werkzaamheden aan het brugdek vinden plaats van maandag 5 tot en met woensdag 7 december.

  • Inspiratiesessies voor Positieve Gezondheid goed bezocht!

    De Inspiratiesessies van de gemeente Zwartewaterland zijn goed bezocht. Ruim 40 organisaties voor zorg, welzijn, onderwijs, cultuur en sport brachten creatieve ideeën in om Positieve Gezondheid en Preventie in onze gemeente te verbeteren.

  • ‘Zo bespaart u geld en energie: verduurzaam uw huis!’

    In een uur tijd alles weten over het verduurzamen van de woning? Kijk dan naar het nieuwe webinar van de gemeente Zwartewaterland. Woningeigenaren zien daarin hoe ze de energierekening omlaag kunnen krijgen.

  • Vier energiecoaches aan de slag

    HASSELT – Henk Hoogeboom, Klaas Henk van der Steege en Wouter van de Lustgraaf uit Hasselt en Genemuidenaar Wichem Westhoff zijn de eerste energiecoaches van de gemeente Zwartewaterland. Ze gaan inwoners tips en adviezen geven die de energierekening omlaag brengen. Wethouders Harrie Rietman en Jan van der Poel reikten hen maandag certificaten uit.

  • Verzoek voor bouwstop aan de Gildenweg toegewezen

    Tot in ieder geval 16 december liggen de bouwwerkzaamheden voor een nieuwe fabriek aan de Gildenweg in Hasselt stil. De voorzieningenrechter van de Rechtbank Overijssel heeft hiervoor vandaag een verzoek voor een voorlopige voorziening toegewezen.