Nieuws

  • Webinar ‘Zo bespaart u geld en energie. Verduurzaam uw huis!’

    Verduurzamen van de woning is in deze tijd een uitstekende investering. Ondanks het ingestelde prijsplafond blijven de energieprijzen immers hoog. Daarom zoeken veel inwoners naar mogelijkheden om de energiekosten in de hand te houden. Het webinar ‘Zo bespaart u geld en energie, verduurzaam uw huis’ van Gemeente Zwartewaterland geeft de antwoorden op veel vragen.

  • Burgemeester Bilder beëdigd voor derde termijn

    Commissaris van de Koning Andries Heidema beëdigde burgemeester Eddy Bilder gisteravond voor een derde termijn.

  • Wethouder Van der Poel neemt Instagram-account Zwartewaterland over

    Wethouder Jan van der Poel neemt van maandag 23 tot en met zaterdag 28 januari een week lang het Instagram-account over van de gemeente Zwartewaterland. In 6 dagen tijd geeft hij een kijkje in het veelzijdige werk van een wethouder. Van der Poel: “Samen zijn we de gemeente. Dat wil ik in deze week laten zien.”

  • Parkeerbeleidsplan moet parkeerdruk in Zwartewaterland verminderen

    Gemeente Zwartewaterland wil de komende jaren de parkeerdruk in de drie kernen verminderen. Dat is een van de doelstellingen uit het nieuwe Parkeerbeleidsplan 2023-2030 waarmee de gemeente een wens uit het coalitieakkoord uitvoert. “Bovendien is parkeren een onderwerp dat de tongen in de samenleving altijd losmaakt. Ook daarom brengen we de parkeersituatie in kaart en onderzoeken we hoe we knelpunten het beste kunnen oplossen”, zegt verantwoordelijk wethouder Maarten Slingerland.

  • Stem op Suzan voor Beste Nieuwkomer Award

    Suzan Hosseini van de gemeente Zwartewaterland is genomineerd voor de Beste Nieuwkomer Spotlight Award. Daar zijn we supertrots op! Het zou natuurlijk helemaal mooi zijn als ze gaat winnen. Breng daarom je stem uit op Suzan op www.bestenieuwkomer.nl.