Nieuws

  • Coronavaccinatie vanaf 23 maart bij consultatiebureau Hasselt

    De vaccinatiegraad in regio IJsselland is hoog. Toch wordt in alle 11 de gemeenten nog steeds geprikt tegen corona. In Zwartewaterland kan dat vanaf 23 maart in het consultatiebureau aan de Prinsenstraat 22c in Hasselt.

  • Training Positief Opvoeden voor ouders van kinderen tot 12 jaar

    Je zoon wil niet eten. Je dochter is ’s ochtends niet vooruit te branden. En dan krijg je ook nog eens een grote mond. Wat doe je dan? Daarover gaat de training Positief Opvoeden voor ouders met kinderen van 0 tot 12 jaar. Geef je nu op!

  • Grof tuinafval gratis inleveren

    Op drie zaterdagen in het voorjaar en drie zaterdagen in het najaar kunnen inwoners van de gemeente Zwartewaterland gratis grof tuinafval inleveren. De eerste mogelijkheid is op zaterdag 11 maart 2023.

  • Toelichting op publicatie Welstandsnota

    We hebben een fout geconstateerd in de publicatie van de welstandsnota. Ten tijde van het vaststellen van de Welstandsnota in 2016 had deze gepubliceerd moeten worden.

  • Ieder kind een thuis: regio IJsselland streeft naar nul uit huis geplaatste kinderen

    Regio IJsselland streeft naar nul uit huis geplaatste kinderen en voor ieder kind een goed thuis om op te groeien. Het liefst bij de eigen ouders en als het echt niet anders kan in een omgeving die zoveel als mogelijk lijkt op de gezinssituatie. Dat is de gezamenlijke intentie die 11 gemeenten en 17 aanbieders van Jeugdhulp in IJsselland hebben vastgelegd in een convenant.