Nieuws

  • Rondleiding door Van Stolkspark op 7 juli

    De Historische Vereniging Hasselt geeft vrijdag 7 juli een rondleiding door het Van Stolkspark in Hasselt. De rondleiding is voor alle geïnteresseerden. Voorafgaand aan de rondleiding neemt wethouder Harrie Rietman een boekje over de historie van het park in ontvangst. Deelnemers aan de rondleiding ontvangen een exemplaar van dit boekje. De rondleiding wordt afgesloten met een hapje en drankje voor de deelnemers.

  • Wethouder Rietman onthult Van Stolk Heuchera

    Het Van Stolkspark in Hasselt is een nieuwe en unieke plant rijker. Deze bijzondere plant is vernoemd naar het Van Stolkspark. Samen met wethouder Harrie Rietman plantte Hasselter Bradley Wursten maandag 26 juni de Van Stolk Heuchera in het park.

  • Nieuwe baan voor gemeentesecretaris uit Zwartewaterland

    Gemeentesecretaris Sebastiaan Ruddijs gaat aan de slag voor een andere gemeente. Hij verruilt Zwartewaterland voor Noordenveld, waar hij vandaag is benoemd als nieuwe gemeentesecretaris. "Het was een moeilijk besluit en ik weet zeker dat ik de gemeente Zwartewaterland ontzettend ga missen", aldus Ruddijs over de nieuwe stap in zijn loopbaan.

  • Zwartewaterland start met inwonerspanel

    Inwoners van 16 jaar en ouder uit de gemeente Zwartewaterland kunnen vanaf nu over diverse onderwerpen meepraten via het nieuwe inwonerspanel 'Zwartewaterland Spreekt'. Met het inwonerspanel wil de gemeente Zwartewaterland nog beter de wensen van haar inwoners in beeld krijgen.

  • Inwoners kunnen weer gratis gewipte tegels inleveren

    De gemeente Zwartewaterland helpt voor het tweede jaar op rij inwoners die meedoen aan het NK Tegelwippen. Het NK Tegelwippen is dé wedstrijd waarbij inwoners uit gemeenten in heel Nederland tegels verruilen voor planten. Inwoners die tegels wippen, kunnen deze tegels dit jaar op twee locaties gratis inleveren.