Nieuws

  • Wethouder Knol opent FarmCamps De Oostermaat 

    Wethouder Gerrit Knol opende maandagmiddag 13 juli 2020 samen met de ondernemers Rindert en Gerdien van de Brake FarmCamps De Oostermaat aan de Pieperweg 3 te Genemuiden.

  • Burgemeester Eddy Bilder feliciteert echtparen met huwelijks jubileum

    Burgemeester Eddy Bilder bezocht in de afgelopen weken weer voor het eerst een aantal echtparen om hen persoonlijk te feliciteren met hun huwelijks jubileum.

  • Tijdelijk gedeelte van de Markt (straat) op zaterdagochtend afgesloten

    De straat is tijdelijk voor een deel afgesloten op zaterdagochtend, omdat Café Ad'vundum haar terras op de openbare weg mag plaatsen.

  • Regio Zwolle gaat aan de slag met gezamenlijke Bereikbaarheidsambitie

    De eerste Bereikbaarheidsambitie van het samenwerkingsverband Regio Zwolle is een feit. Met het uitvoeren van de Bereikbaarheidsambitie richt Regio Zwolle zich op het behoud van goede verbindingen via weg, spoor en water naar de Randstad en naar Duitsland. Dat is belangrijk voor een blijvend goed vestigingsklimaat en de economische ontwikkeling in en van Regio Zwolle. “Het is een unieke prestatie om in regionaal verband een gezamenlijke Bereikbaarheidsambitie te ontwikkelen. Ik nodig alle deelnemers uit, gemeenten groot en klein, onze provincies, ondernemers én onderwijsinstellingen om met de Bereikbaarheidsambitie aan de slag te gaan. Doe mee en samen maken we dit waar! In het belang van onze duizenden ondernemers en 780.000 inwoners”, aldus Martijn Dadema, voorzitter bestuurlijke tafel Bereikbaarheid en burgemeester van Raalte.

  • Nieuwe noodverordening voor Veiligheidsregio IJsselland

    Op woensdag 1 juni 2020 is de nieuwe noodverordening COVID-19 voor Veiligheidsregio IJsselland in werking getreden. Met het vaststellen van deze nieuwe noodverordening komt de vorige te vervallen.