Nieuws

  • Herinrichting Vaartweg in september: planning werkzaamheden en verkeershinder

    In opdracht van de gemeente Zwartewaterland voert Schagen Infra in september 2021 groot onderhoud en verbeteringen uit aan de Vaartweg in Hasselt. Hiervoor is het noodzakelijk delen van de Vaartweg af te sluiten voor het verkeer. De definitieve planning qua werkzaamheden, afsluitingen en omleidingen is klaar. Vanaf maandag 6 september tot en met zaterdag 2 oktober moeten weggebruikers rekening houden met verkeershinder. De overlast is het grootst in de laatste twee weken vanaf 20 september. In die periode is doorgaand verkeer grotendeels niet mogelijk.

  • Vaartweg in Hasselt veiliger door nieuwe inrichting

    De Vaartweg in Hasselt is toe aan groot onderhoud. Begin september starten de werkzaamheden aan het weggedeelte vanaf de Zwartsluizerweg/Buiten de Venepoort tot en met de rotonde bij Om de Weede. Het werk wordt gecombineerd met het aanpassen van de inrichting van de weg en het verbeteren van de verkeersveiligheid en duurt ongeveer vier weken.

  • Gemeente hijst vlag voor Hasselter medaillewinnaars

    Wethouder Gerrit Knol hees vandaag de vlag voor Koen Metsemakers en Anna van der Breggen, beiden Olympische medaillewinnaars en afkomstig uit Hasselt. “Namens onze gemeente feliciteer ik deze sporters van harte met hun geweldige prestaties”, aldus de wethouder.

  • Geen mogelijkheid om reisdocumenten aan te vragen op vrijdag 30 juli

    Op 2 augustus 2021 wordt een nieuw model van de Nederlands identiteitskaart ingevoerd. Vanwege de werkzaamheden voor de overgang naar het nieuwe model kunt u op vrijdag 30 juli geen aanvraag of spoedaanvraag voor een paspoort of Nederlandse identiteitskaart aan de gemeentebalie doen.

  • Overleden mevrouw A. Mateboer- Haverkamp

    Wij ontvingen het droevige bericht dat mevrouw A. Mateboer-Haverkamp op 17 juli 2021 op 98-jarige leeftijd is overleden.