Nieuws

  • Fietspad Sasdijk tijdelijk afgesloten

    Het fietspad op de Sasdijk in Genemuiden is voor onderhoud vanaf woensdag tijdelijk afgesloten. We gaan het fietspad opknappen. Fietsers kunnen daarom tot en met 29 juli rijden op de rijbaan van de Sasdijk.

  • Werkzaamheden aan de Zwartewaterweg - Veerweg - Industrieweg

    Gemeente en provincie voeren de komende tijd verkeersmaatregelen uit aan de omgeving Zwartewaterweg - Veerweg - Industrieweg in Hasselt. Die zijn het resultaat van de gesprekken die we de afgelopen jaren voerden met buurtbewoners en andere belanghebbenden. De gemeenteraad stelde afgelopen donderdag extra budget beschikbaar voor alle maatregelen.

  • Start reconstructie Jan van Nassaustraat in Genemuiden

    De gemeente Zwartewaterland gaat de Jan van Nassaustraat in Genemuiden aanpakken. De werkzaamheden hiervoor starten maandag 4 juli. De Jan van Nassaustraat krijgt straks hetzelfde beeld als de vorig jaar vernieuwde Jan van Arkelstraat. Ook komt er een aanduiding als schoolzone in deze straat.

  • Onderhoud aan de Vogelbuurt in Genemuiden

    We laten het asfalt repareren in verschillende straten in de Vogelbuurt in Genemuiden. Deze werkzaamheden voeren we uit op vrijdag 1 juli.

  • Springen van bruggen. Zwemmen in rivieren en kanalen. Levensgevaarlijk!

    In de zomerperiode zoeken veel inwoners verkoeling bij het water. Helaas kiezen nog veel inwoners en vooral kinderen ervoor om dat in rivieren of kanalen te doen. Ook wordt er dan gesprongen van bijvoorbeeld bruggen en kades. Dat is niet alleen verboden, maar ook levensgevaarlijk.