Nieuws

  • Nieuwe noodverordening voor Veiligheidsregio IJsselland

    Op woensdag 14 oktober 2020 treedt de nieuwe noodverordening COVID-19 voor Veiligheidsregio IJsselland in werking.

  • Nachtwerkzaamheden N331/N334 Zwartsluis

    KWS Infra BV voert in opdracht van de provincie Overijssel groot onderhoud uit aan de N331/N334 bij Zwartsluis. De werkzaamheden vinden plaats in de avond en nacht van maandag 12 oktober 2020 vanaf 19.00 tot uiterlijk 07.00 uur de volgende ochtend tot uiterlijk 18 december 2020. Op de vrijdagavond, zaterdagavond en zondagavond zijn er geen werkzaamheden.

  • Bladkorven voor bladafval uit openbaar gebied

    Deze week plaatst de gemeente Zwartewaterland op verschillende locaties bladkorven. Deze bladkorven zijn bedoeld voor het opruimen van bladafval afkomstig uit openbaar gebied.

  • Beursplein 2020 wordt verschoven naar 2021

    In 2018 werd de eerste editie van het Beursplein Zwartewaterland gehouden. De tweede editie van het Beursplein stond in maart 2020 gepland. Vanwege het coronavirus kon het beursplein niet doorgaan. Het Beursplein werd verplaatst naar het najaar van 2020. Gezien de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus, is besloten om het Beursplein 2020 te verschuiven naar 2021.​​​​​​​

  • De CoronaMelder-app: vanaf nu voor iedereen beschikbaar

    Het coronavirus is er nog. Daarom kan vanaf nu iedereen de CoronaMelder-app gebruiken. De app informeert je als je mogelijk bent besmet. Zo kun je voorkomen dat je onbewust een ander besmet. Elke download helpt om de verspreiding van corona te stoppen. In de App Store en de Google Play Store staat CoronaMelder voor je klaar. Het downloaden van de app is altijd vrijwillig.